Eten bij - Momentenmakers
95
page-template-default,page,page-id-95,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Eten bij

Good food | Good mood

Bij het maken van mooie momenten en waanzinnige herinneringen is goed eten en lekkere drankjes een must! Laat het nou net zo zijn dat wij daar heel erg goed in zijn. Of het nou nou bij één van onze outlets is of op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen maken wij jou moment! Bekijk hieronder onze outlets en krijg een impressie van de sfeer.

Het monumentale pand van Villa Ruimzicht is een feest- en diner locatie bij uitstek. De grandeur van het oude gebouw zorgt gelijk voor een WOW gevoel. Villa Ruimzicht telt twee verschillende restaurants, ieder met een eigen sfeer en culinaire insteek. In JRE restaurant ‘LOKAAL’ kun jij je laten verrassen door onze chef Bjorn Massop en zijn keukenbrigade. In het formelere restaurant ‘BITES’ staan kleine gerechtjes centraal. Delen is hier dan ook extra leuk!

Alsof je thuis bent. LEV Foodbar is het ruige broertje van Villa Ruimzicht & Strandlodge. LEV staat voor mooie gerechtjes die allemaal het formaat van een tussengerecht hebben, eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. In januari is de inzet van LEV bekroond met een BIB Gourmand (Prijs voor perfecte prijs-kwaliteit verhouding).

Niet aan zee, wel aan het strand! Een prachtige lodge op een prachtige locatie. Met uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad, gelegen in het midden van het bos, vind je het paradijs in de Achterhoek. Lekker eten staat hier centraal! De Strandlodge is dan ook in 2015 bekroond met een Michelin ster. Chef Mike Vrijdag en zijn keukenbrigade koken ‘werelds’ met producten uit eigen streek.

Alles is mogelijk. Jullie kunnen naar ons toe komen, maar wij kunnen natuurlijk ook naar jullie toe komen! Wat dacht je bijvoorbeeld van één van onze uitgebreide buffetten of onze Italiaanse tafel op locatie? Wij houden ervan om te ontzorgen, met onze catering service zorgen wij ervoor dat alles op locatie tot in de puntjes verzorgd is en dat jij alleen nog maar hoeft te genieten.