Hotel Villa Ruimzicht - Momentenmakers
658
page-template-default,page,page-id-658,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Hotel Villa Ruimzicht

Van een klein en intiem samenzijn tot een grote party! De Villa leent zich uitstekend voor spetterende feestjes van elk volume. Een aangeklede borrel, een ‘sitting’ of ‘walking dinner’, een spectaculaire kookshow met live klaargemaakte gerechten of een all season barbecue met de Oklahoma Joe! De organisatie is voor ons al een feestje opzich.

Voor een feest tot 90 personen staat de Rietveldzaal tot je beschikking. De gezellige en authentieke ruimte staat garant voor een topfeest! Voor grotere gezelschappen tot 350 personen is de voorzijde van het hotel de aangewezen plek. In de ruimte kunnen zowel statafels als lage en hoge zitjes worden geplaatst voor een ongedwongen en informele sfeer. Vanuit de kookstudio zorgen de koks desgewenst voor lekkere gerechtjes die à la minute worden bereid op het grote kookeiland middenin de kookstudio. Live cooking dus!
Muzikale invulling kan worden verzorgd door een band of DJ. Meer informatie over de diversiteit aan mogelijkheden die Villa Ruimzicht biedt geven we
je graag in een persoonlijk gesprek met onze sales manager.

Na het feestje ‘rollend’ naar de kamer? Dat kan! De Villa biedt 42 themakamers waar je heerlijk je roes kunt uitslapen en ’s ochtends een ontbijt kunt scoren bij onze ontbijtdames.