In ons park - Momentenmakers
319
page-template-default,page,page-id-319,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

In ons park

Waarom binnen eten als het buiten kan?

Je kunt neerstrijken op ons riante terras, maar wij dekken ook graag de tafels in ons park! Tafelen tussen de bomen, in een groene en gezellige omgeving is het dé manier om buiten te dineren op een intieme en gezellige manier.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Achterhoekse tafel of een Amerikaanse BBQ? Onze koks vinden het geen probleem om de barbecue aan te steken. Onze bedieningsmedewerkers maken het graag gezellig en kleden de tafels leuk aan!

BBQ

BBQ

Ontdek het nieuwe barbecuen met de ‘Oklahoma Joe’. Onze chef’s steken de barbecue aan onder de bomen. Deze Amerikaanse barbecue is zonder enige twijfel de Rolls Roys onder de barbecues. Geniet van verschillende soorten vlees, verse vis soorten, frisse salades en sluit af met een verfrissend dessert zoals gegrilde ananas met rum en huisgemaakt ijs.

V.a. €45,- p.p.

Achterhoekse tafel

Achterhoekse tafel

Ken je de Bertolli reclame? Die van die vrolijke mensen genietend van lekker eten aan een lange tafel in de zon onder de bomen? Kan ook prima in de Achterhoek! Wanneer jij wil (en het weer het toelaat) dekken wij de tafels in het park. De voorgerechten serveren wij als een proeverij, bij de hoofdgerechten krijg jij de keuze tussen vlees, vis of vegetarisch. En natuurlijk sluiten we af met een zoete verleiding. Kortom: BOERgondisch genieten..