Strandlodge - Momentenmakers
707
page-template-default,page,page-id-707,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Strandlodge

DSC_1526

Trouwen op het strand? Het kan bij de Strandlodge! Met haar romantische en rustieke ligging aan het water en het tussen het groen is het dé locatie voor culinair genieten en spetterend feesten. De Strandlodge is officieel benoemd tot ‘Huis der Gemeente’ en dit houdt in dat je er zowel binnen als buiten je huwelijk kan laten voltrekken. Aansluitend de ceremonie zijn er talrijke mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken.

Wat ons betreft is eten een belangrijk onderdeel van jouw bruiloft, maar wij realiseren ons dat de wensen hierover sterk uiteen kunnen lopen. Naast een 3-, 4-, en 5-gangen menu serveren wij ook walking diners en live cooking diners in onze kookstudio. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf een menu samen te stellen. Wij houden altijd rekening met eventuele vegetarische gasten en zorgen graag voor passende alternatieven.

Ook op het gebied van het feest zijn er diverse mogelijkheden. Samen met jullie zorgen wij ervoor dat jullie dag afgesloten wordt met een knalfeest. Ook hapjes zijn er in alle soorten en maten, van lollies van eend met sinaasappel tot de klassieke bitterbal. Wij helpen jullie graag om de mooiste dag van jullie leven te beleven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s denken graag mee. Neem dan contact met ons op via: info@slww.nl of bel naar 0543-769037.