Strandlodge - Momentenmakers
317
page-template-default,page,page-id-317,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Strandlodge

LEV. by Mike

Niet aan zee, maar wel aan het strand. Een prachtige lodge op een prachtige locatie. Met uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad, gelegen in het midden van het bos vind je het paradijs in de Achterhoek.

In december 2015 werd chef-en eigenaar Mike Vrijdag en zijn team bekroond met een Michelin ster. Het veelzijdige horeca concept heeft een hippe kookstudio, een riant terras en een heuse ‘beachclub’ in de zomermaanden. Er wordt gewerkt onder het motto ‘Think global, eat local’ met producten van regionale bodem.

Mike:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.