Villa Ruimzicht - Momentenmakers
313
page-template-default,page,page-id-313,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Villa Ruimzicht

‘Good food, Good mood’ is een bekend gezegde bij ons! Geen feestje of bijeenkomst is compleet zonder een uitgebreid buffet, een lekker hapje of bijvoorbeeld een Amerikaanse BBQ. Bij Hotel Villa Ruimzicht (aan de rand van Doetinchem) hebben wij 2 verschillende restaurants, Lokaal & Bites. In de zomer buiten eten? Geen probleem, wij dekken graag de tafels in ons park.

Heb jij iets anders in gedachten maar staat deze optie er niet tussen? Geen probleem! Wij komen graag samen met jou tot een passende oplossing. 

Rondje Bites

Rondje Bites

Ongedwongen genieten? Dat kan in het informele restaurant van Villa Ruimzicht. Het leuke van een rondje Bites is dat de gerechten allemaal het formaat hebben van een tussengerecht, waardoor ze perfect zijn om te delen. De menukaart biedt een keur aan diverse gerechten die allemaal met liefde bereidt zijn door onze keukenbrigade. Het gebruik van producten uit de streek staat hierbij voorop.

v.a. €37,50 p.p. 

BBQ

BBQ

Ontdek het nieuwe barbecuen met de ‘Oklahoma Joe’. Deze Amerikaanse barbecue is zonder enige twijfel de Rolls Roys onder de barbecues. Geniet van verschillende soorten vlees, verse vis soorten, frisse salades en sluit af met een verfrissend dessert zoals gegrilde ananas met rum en huisgemaakt ijs.

v.a. €45,00 p.p. 

Walking dinner

Walking dinner

Informeel, anders en vooral heel leuk? Dat is het walking dinner. Op een informele manier genieten van een keur aan bijzondere gerechtjes die gedurende de avond geserveerd worden. Doordat je niet gebonden bent aan een vaste zitplaats heb jij de mogelijkheid om met iedereen te kletsen. Ook hier gaan de gerechten met de seizoenen mee en wordt er gekookt met dagverse producten uit eigen streek. Onderstaand een voorbeeld van een walking dinner.

V.a. €47,50 p.p.

Achterhoekse tafel

Achterhoekse tafel

Samen met jouw vrienden, collega’s of familie genieten van een Achterhoekse tafel? Schuif samen aan en geniet van al het lekkers dat op tafel komt. Wanneer het kan dekken wij de tafels in ons park en kunnen jullie buiten plaats nemen. Prachtige gerechten gemaakt met Achterhoekse ingrediënten, dat is de Achterhoekse tafel.

V.a. €45,- p.p.

Proeverij

Proeverij

Een combinatie tussen een buffet en een diner: de proeverij! Zoals je van de Villa gewend bent wordt er uitsluitend gewerkt met seizoensgebonden producten. Onze proeverij verschilt dan ook per periode, maar in overleg is alles mogelijk. In 3-gangen maak je kennis met de kookkunsten van onze chef, geniet je van gerechten gemaakt met producten uit de streek en geniet je samen met gasten van een uitgebreid diner.

V.a €45,- p.p.

Fine Dining

Fine dining

Liever iets formeels? Wat dacht je van fine dining. In ons restaurant Lokaal serveert onze keukenbrigade  een 6-gangen JRE menu. Producten uit eigen streek op klassieke wijze bereidt, dat is waar onze keukenbrigade gek op is. Geniet van verrassende smaakcombinaties, verse en seizoensgebonden producten en laat je inspireren.

v.a. €37,50 p.p. 

Heb jij iets anders in gedachten of wil jij bovenstaande combineren? Het kan!

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op.