Zaken doen bij - Momentenmakers
8
page-template-default,page,page-id-8,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Zaken doen bij

Onze diverse locaties beiden tal van mogelijkheden om jouw zakelijke bijeenkomst een groot succes te maken. Wij bieden meerdere unieke locaties voor al jouw bedrijfsfeesten , vergaderarrangementen, recepties en méér. Wij luisteren, onder het genot van een kop koffie, graag naar jouw wensen en kiezen samen welke locatie/arrangement de beste match is!

Bedrijfsfeest

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Bedrijfsfeestjes horen er bij! Mocht het nou net zo zijn dat wij hele goede feestjes organiseren, compleet naar de wensen van onze opdrachtgever.

Klein of groot, rustig of zeer uitbundig? Bij ons ben je aan het juiste adres. Door onze meerdere (prachtige) outlets, op prachtige locaties, bieden wij een keur aan mogelijkheden. Een feestje aan het strand? Dan kun je terecht bij de Strandlodge in Winterswijk. Een klassiek diner in onze eeuwenoude Villa? Eigentijds genieten van moderne gerechten? LEV Foodbar it is.

Vergaderen

Een stijlvolle en inspirerende omgeving draagt bij aan goede ideeën en een probleemoplossend vermogen. Ideaal dus voor vergaderingen en brainstormsessies. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabel en eigentijds meubilair, uitstekende audiovisuele apparatuur, gratis WIFI en onbeperkt gebruik van de espressobar.

Doe daar nog een heerlijke lunch en eventueel diner en overnachting bij, even schudden.. et voilà. We will definitly meet again!

Kookworkshops

Je verjaardag, vrijgezellenfeest, behaalde resultaten of een andere speciale gelegenheid op een bijzondere manier vieren? Kom koken bij onze Villa! Onder begeleiding van één van onze koks koken jullie geheid de sterren van de hemel.

Maak je keuze uit verschillende thema workshops waarbij we uiteraard zoveel mogelijk werken met duurzame, regionale en dagverse ingrediënten.

Catering

Wij ontzorgen jou met onze catering. In samenwerking met gepassioneerde, regionale leveranciers maken we jouw (catering) evenement graag onvergetelijk.

We maken graag een blijvende herinnering van jouw evenement, bedrijfsfeest, catering, diner of opening.

Zakelijk ontbijten

Starten met jouw zakelijke bijeenkomst op het meest productieve moment van de dag? Kom dan zakelijk ontbijten met jouw gasten. Vergaderen onder het genot van een kopje koffie en een lekker vullend ontbijt zorgt er vast en zeker voor dat jij en jouw gasten met een voldaan gevoel Villa Ruimzicht weer verlaten. Onze ontbijtdames zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.