Stadshub DTC - Momentenmakers
237
page-template-default,page,page-id-237,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Stadshub DTC

CITYLOFTS | LIVING LABS | FOOD & MEET

COMING UP: Een inspirerende omgeving, waar jongeren onbezorgd kunnen ontmoeten, werken, leren, ontspannen en verblijven. Geen standaard kamer voorziening of woonruimtes voor jongeren, maar een duurzaam hightech hotel speciaal voor een specifieke doelgroep. Met als uiteindelijk doel jongeren te binden aan de Achterhoek en jong talent te faciliteren voor de arbeidsmarkt in deze regio.

Stadshub DTC wordt gerealiseerd tussen het Centraal Station van Doetinchem en de papierfabriek. In januari 2018 zijn we officieel begonnen met de sloop en medio 2019 hopen we een biertje te kunnen drinken op het dakterras van de 6e verdieping.

Concept

Citylabs
De 80 hotelappartementen worden hippe ruimtes waarin alle gemakken terug te vinden zijn.

Living labs
In Stadshub DTC komt een open living lab waar diverse maatschappelijke en bedrijfsmatige vraagstukken aangepakt worden door groepen studenten.

Food & Meet
In de lounge op de begane grond kun je overdag werken, zelfstandig of met een groep, maar ook ontbijten, lunchen, borrelen of ’s avonds lekker eten.