Evenementen - Momentenmakers
606
page-template-default,page,page-id-606,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Evenementen

Food Festival Buitenplaats

 

Van 22 t/m 25 augustus vindt het Food Festival Buitenplaats weer plaats in ons park bij Hotel Villa Ruimzicht. Zon, zomer en … lekker eten! Afgelopen jaar waren wij onderdeel van de succesvolle eerste editie van Foodfestival Buitenplaats in het park bij Hotel Villa Ruimzicht. Samen met diverse andere lokale restaurants hebben wij een gaaf weekend gehad. En dat smaakte naar meer!  Ook in 2024 zijn we weer van de partij bij Foodfestival Buitenplaats met ons restaurant Lokaal, LEV Foodbar en Eetwinkel van Mien. Kom proeven van de lekkerste gerechten en geniet van live muziek, entertainment en frisse drankjes!

TIP! Kom alvast voorproeven bij een van onze restaurants! Tijdens Foodfestival Buitenplaats serveren wij een selectie van onze én jullie favorieten. Krijg je op voorhand al keuzestress? Reserveer dan een tafel in een van onze restaurants.

 

22 t/m 25 augustus 2024

Evenementen van onze Boutique hotels en Foodbars

 

Wij hebben een aantal speciale en leuke evenementen voor jullie op de planning. Van Lazy Sundays, tot workshops en festivals. Met ons brede aanbod aan food- en hotelconcepten in Gelderland bieden wij evenementen aan die je zeken alvast in je agenda wilt zetten! Bezoek onze websites voor meer informatie.