Zaken - Momentenmakers
8
page-template-default,page,page-id-8,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Zaken

Eindeloze mogelijkheden, ook op zakelijk gebied

 

Onze diverse locaties beiden tal van mogelijkheden om jouw zakelijke bijeenkomst een groot succes te maken. Wij bieden meerdere unieke locaties voor al jouw bedrijfsfeesten, vergaderingen, teambuilding, heisessies en méér. Wij luisteren, onder het genot van een kop koffie, graag naar jouw wensen en kiezen samen welke locatie/arrangement de beste match is!

Rietveld

Vergaderen op unieke locaties

Op zoek naar een inspirerende omgeving om het beste te halen uit de geplande vergadering? Onze locaties bieden talloze mogelijkheden. Van vergaderen op een locatie aan het water, tot vergaderen op de plek waar de vrijheid in 1945 is getekend. Onze monumentale panden beschikken allemaal over aparte ruimtes waar je ongestoord de hele dag kunt vergaderen.

BBQ workshop

Workshops

Een leuke teamdag gepland en op zoek naar een gezellige activiteit? Volg een kookworkshop bij onze Chefs! Ze leren je graag de kneepjes van het vak. Al het lekkers moet natuurlijk ook geproefd worden, en dus schuif je na de workshop gezellig met elkaar aan tafel.

Teambuilding

Teambuilding

Het geheim van een goed werkende organisatie is het onderlinge samenwerken en vertrouwen. Elkaar beter begrijpen en leren kennen op een gezellige, informele manier. Uiteraard mag lekker eten en drinken op zo’n dag niet ontbreken. We denken graag met je mee om jouw team sterker te maken dan ooit tevoren!

Heisessie

Heisessie

Samen met je team brainstormen over innovatieve ideeën tijdens een heisessie is de trend waar al vele organisaties hun voordeel uithalen. Met collega’s samen op een andere locatie vergaderen en brainstormen zorgt voor inspiratie. Onze  hotels en foodbars zijn de uitgelezen plekken voor een heisessies. Je kunt in het bos naast een van de hotels met elkaar een wandeling maken door de natuur. Ook voor een workshop in de buitenlucht is ruimte genoeg bij een van onze hotels en foodbars in Gelderland.

The Church

Presentatie

De rust en charme in combinatie met hoogwaardige gastronomie en gastvrijheid staan garant voor een succesvolle bijeenkomst. Vanzelfsprekend zijn audiovisuele hulpmiddelen aanwezig en er is overal gratis WIFI. Onze hotels en foodbars lenen zich uitstekend om uw vergadering of presentatie te combineren met een overnachting in een van onze hotels.

Zakelijke borrel

Zakelijke borrel

Jouw relaties bedanken, een productlancering, werken aan een gezonde werkrelatie met je collega’ s of de week afsluiten met een informele borrel? In onze restaurants bieden we verschillende mogelijkheden tot een geslaagde (zakelijke) borrel.