Zaken - Momentenmakers
8
page-template-default,page,page-id-8,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Zaken

Eindeloze mogelijkheden, ook op zakelijk gebied

Onze diverse locaties beiden tal van mogelijkheden om jouw zakelijke bijeenkomst een groot succes te maken. Wij bieden meerdere unieke locaties voor al jouw bedrijfsfeesten , vergaderingen, recepties en méér. Wij luisteren, onder het genot van een kop koffie, graag naar jouw wensen en kiezen samen welke locatie/arrangement de beste match is!

Rietveld

Vergaderen op unieke locaties

Op zoek naar een inspirerende omgeving om het beste te halen uit de geplande vergadering? Onze locaties bieden talloze mogelijkheden. Van vergaderen op een locatie aan het water, tot vergaderen op de plek waar de vrijheid in 1945 is getekend. Onze monumentale panden beschikken allemaal over aparte ruimtes waar je ongestoord de hele dag kunt vergaderen.

Kookworkshops van onze chefs

Workshops

Een leuke teamdag gepland en op zoek naar een gezellige activiteit? Volg een kookworkshop bij onze Chefs! Ze leren je graag de kneepjes van het vak. Al het lekkers moet natuurlijk ook geproefd worden, en dus schuif je na de workshop gezellig met elkaar aan tafel.

 

Kookworkshop | Hotel Villa Ruimzicht 

Masterclasses | Hotel Villa Ruimzicht 

Kookworkshop | LEV. by Mike

Catering op locatie

Teambuilding

Het geheim van een goed werkende organisatie is het onderlinge samenwerken en vertrouwen. Elkaar beter begrijpen en leren kennen op een gezellige, informele manier. Uiteraard mag lekker eten en drinken op zo’n dag niet ontbreken. We denken graag met je mee om jouw team sterker te maken dan ooit tevoren!