Feesten - Momentenmakers
91
page-template-default,page,page-id-91,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Feesten

De organisatie is al een feestje op zich!

Wat ons betreft is er altijd wel een reden voor een feestje en wij houden ervan om een feestje te organiseren! Aan (bijna) alle wensen kan wel voldaan worden en wij denken graag mee over het draaiboek, de aankleding, het thema en de muziek. Houd het zo klein of zo groot als je zelf wilt.

024_DSD0785

Jouw moment

Wat is jouw reden voor een feest? We maken graag jouw moment compleet met een op maat gemaakt feest voor jou en je naasten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden.

TC feest

Bedrijfsfeest

Wil jij jouw medewerkers bedanken voor een jaar keihard werken, wil je een mijlpaal of een succes vieren, of staat de jaarlijkse vakantieborrel weer voor de deur? Verras jouw collega’s met een feest op locatie! Uitgebreid dineren of dansen tot in de laatste uurtjes? We denken graag met je mee over de organisatie.

Verjaardag

Verjaardag

Ben je binnenkort jarig, en pak je het dit jaar eens goed uit, maar weet je niet waar je moet beginnen met het organiseren van het feest? We nemen je graag het geregel uit handen, zodat jij van jouw verjaardag kunt genieten als nooit tevoren. Gewoon, bij je in de achtertuin, of op één van onze unieke locaties.

Bruiloft

Trouwen

Geef elkaar het Ja-woord op een unieke locatie! Trouwen in het sprookjesachtige park van Hotel Villa Ruimzicht, aan het water bij LEV. by Mike of in een heuse kerk bij The Church. Onze unieke locaties zijn ‘Huis der Gemeenten’ en dit betekent dat jullie huwelijk op de mooiste locaties kan plaatsvinden.

Heb je zelf een toffe locatie in gedachten, en zoek jij nog een gedreven organisator voor de aankleding, het eten en de dranken? Wij verzorgen jullie huwelijk op maat op elke gewenste locatie.

026_DSD0809

Oyster & Seafood party

De Oyster & Seafood Party’s vinden plaats in de zomer op het terras bij Hotel Villa Ruimzicht. Tijdens de Oyster & Seafood Party’s geniet je van overheerlijke oesters  voor slechts €1,50 p.s. Daarnaast kun je ook een fles champagne en 6 oesters bestellen voor €65,-. Tot slot is er een waanzinnige DJ die de lekkerste deuntjes draait!

Feest

Borrelen

Lekker genieten van een uitgebreide borrel in het weekend met familie en doordeweeks met een collega of een relatie? Dan kun je binnenwandelen en aanschuiven in een van onze restaurants of op ons fijne terras in de zon. Hier kan je 2 uur genieten van de lekkerste borrelplanken, een portie bitterballen met een heerlijke drankje!

Baby shower

Babyshower

Tijdens jou babyshower kan je heerlijk genieten van hartige en zoete gerechtjes uit eigen keuken met heerlijke verse thee van Dilmah.

 

Willen jullie een roze of blauw tintje toevoegen aan de high tea? Dan hebben wij hele mooie babyshower cupcakes voor jullie.

VGSW 59e Dies 254_GB_8322

Gala

Van een klein intiem samenzijn tot een groot feest. Hotel de Wereld en Villa Ruimzicht lenen zich uitstekend voor spetterende gala’s van elk volume. Onze locaties beschikken over diverse ruimtes waar jouw gala plaats kan vinden. Een gala bij een van onze hotels is feesten zonder zorgen. We regelen alles tot in de puntjes.