Eten - Momentenmakers
319
page-template-default,page,page-id-319,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Eten

Culinair genieten op een locatie naar jouw keuze

Heb jij de ultieme locatie gevonden, maar was je niet van plan om zelf met de catering in de weer te zijn? Laat ons lekker eten en drinken verzorgen. Met onze Foodtruck hebben we een bar én keuken op wielen en kunnen we gemakkelijk op elke locatie terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bbq in het park of een feestje in je achtertuin?

BBQ Oklahoma Joe

Ontdek barbecueën met de ‘Oklahoma Joe’. Deze uit Amerika overgewaaide barbecue is zonder enige twijfel de Rolls Royce onder de barbecues. Een zeer smakelijk avontuur met een Amerikaans randje. BBQ’en kan met Momentenmakers op verschillende manieren. Informeel uitgeserveerd op planken om samen van te genieten of per persoon uitgeserveerd in meerdere gangen.

 

v.a. € 49,50 per persoon

Bruiloft diner

Achterhoekse tafel

Met z’n allen aan één lange tafel genieten van heerlijke gerechten bereidt met producten uit eigen streek. Dat is onze Achterhoekse tafel! Wij serveren de gerechten als een proeverij: een tafel vol heerlijkheden om samen van te genieten. Kortom; BOERgondisch genieten.

 

v.a. € 49,50 per persoon

Seizoensgebonden menu

Restaurant Lokaal

De seizoensmenu’s van Chef Bjorn Massop gaan met elk jaargetijde mee en daarnaast is de keukenbrigade van Momentenmakers een fervent liefhebber van producten uit eigen streek. Laat je verrassen! Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en voorkeuren

 

6 impressies € 65,00 | Maak kennis met de creaties van de chef

9 impressies € 95,00 | Een echte rondreis door de Achterhoek

Catering op locatie

Walking dinner

Culinair genieten op een informele manier. Daar waar jij staat of zit, krijg je een heerlijk gerechtje aangereikt. Klets met iedereen die op het feestje aanwezig is, want je bent niet op een vaste zitplaats aangewezen. Ideaal voor verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten!

 

6 gangen Walking dinner v.a. € 69,50 per persoon