Vergaderen - Momentenmakers
365
page-template-default,page,page-id-365,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Vergaderen

Vergaderen op unieke locaties

Op zoek naar een inspirerende omgeving om het beste te halen uit de geplande vergadering? Onze locaties bieden talloze mogelijkheden. Van vergaderen op een locatie aan het water, tot vergaderen op de plek waar de vrijheid in 1945 is getekend. Onze monumentale panden beschikken allemaal over aparte ruimtes waar je ongestoord de hele dag kunt vergaderen.

IMG_6193

Hotel Villa Ruimzicht

Een stijlvolle, inspirerende omgeving draagt bij aan goede ideeën en probleemoplossend vermogen. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabel en eigentijds meubilair, uitstekende audiovisuele apparatuur, gratis WIFI en onbeperkt gebruik van de espressobar. Strijk in de middag lekker neer in ons restaurant voor een Achterhoekse lunch en breid je vergadering optioneel uit met een diner en overnachting.

IMG_2149 (2) (1)

Meet me in The Church

Voor het vergaderarrangement kan je kiezen uit het brain booster- of energizer arrangement. Alles voor een optimaal resultaat van je team. Om de teamgeest te prikkelen sluit je de avond af met een hemels diner.

The Church leent zich uitstekend om uw vergadering of meeting te combineren met een overnachting in één van de zwevende kamers.

39

Hotel de Wereld

Een niet-alledaagse en inspirerende vergaderomgeving prikkelt de zinnen. Van besprekingen in kleine kring tot het onderbrengen van grote groepen tot wel 200 personen: Hotel de Wereld biedt met drie zalen ieder gezelschap de mogelijkheid om te vergaderen en samen te komen. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabel en eigentijds meubilair en uitstekende audiovisuele apparatuur en gratis wifi.

ValerieVisschedijk-FanneJesse080618-487

LEV. by Mike

De rust en charme van LEV by Mike in combinatie met hoogwaardige gastronomie en Achterhoekse gastvrijheid staat garant voor een succesvolle bijeenkomst. De vergaderruimte is standaard voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Audiovisuele apparatuur is op aanvraag beschikbaar. Er zijn tal van opstellingen mogelijk. Geschikt voor groepen van 4 tot 24 personen.