Slapen - Momentenmakers
93
page-template-default,page,page-id-93,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Slapen

Slapen in een van onze boutique hotels

Lekker slapen in een van onze monumentale panden. Maak kennis met Hotel Villa Ruimzicht, Boutiquehotel The Church, Hotel de Wereld en Boetiekhotel Villa Wanrooy!

Hotel Villa Ruimzicht

In dit karakteristieke, monumentale hotel in de Achterhoek is het genieten. De exclusieve ambiance en de tuinen ademen verhalen die ver teruggaan in de tijd. Het hotel en de chef-kok daarentegen zijn eigentijds. Hotelkamers met een moderne, luxe inrichting, sfeervol en met een thema. We zijn meer dan een hotel voor een onbezorgd verblijf, we bieden je een belevenis.

The Church

Boutiquehotel The Church is gevestigd in de voormalige Lutherse kerk in het centrum van Arnhem. Het hotel beschikt over 14 hotelkamers, waarvan 8 zwevende kamers in het midden van de kerk. Alle kamers hebben een andere uitstraling waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design.

Hotel de Wereld

Boetiek Hotel de Wereld is misschien wel het bekendste 4-sterren hotel van Nederland. Bekend om de vredesonderhandelingen van 1945. Het karakteristieke, monumentale hotel is gelegen in het centrum van de stad Wageningen, aan de zuidelijke rand van de Veluwe.

Ons Boetiek Hotel is een sfeervol en eigentijds hotel met restaurant, loungebar & terras. Hotel de Wereld is het hotel waar vrijheid te gast is.

Boetiekhotel Villa Wanrooy

Logeren in Boetiekhotel Villa Wanrooy is – weg van huis – je thuis voelen. Wees welkom en kom binnen. We verwelkomen je graag.

Boetiekhotel Villa Wanrooy is een fijne plek om te slapen als je op doorreis bent, zakelijke verplichtingen hebt of een weekendje weg wilt in de Achterhoek. Villa Wanrooy bevindt zich boven Eetwinkel Van Mien.