Workshops - Momentenmakers
460
page-template-default,page,page-id-460,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Workshops

Workshops

Een leuke teamdag gepland en op zoek naar een gezellige activiteit? Volg een kookworkshop bij onze Chefs! Ze leren je graag de kneepjes van het vak. Al het lekkers moet natuurlijk ook geproefd worden, en dus schuif je na de workshop gezellig met elkaar aan tafel.

IMG_6583

Kookworkshop

De kookworkshops reserveer je met een groep en zijn een leuke afsluiter van een dag vergaderen of met vrienden of familie. De kosten bedragen € 59,- excl. dranken. Je leert onder de begeleiding van één van onze chefs de fijne kneepjes van het vak en wordt beloond met een heerlijk, zelf bereid, diner.

IMG_7072-scaled-1000x600

Masterclasses

De Masterclasses zijn onze geplande kookworkshops. Op enkele vaste data in het jaar kun je individueel, met z’n tweetjes of met een kleine groep je inschrijven. De kosten bedragen € 89,- p.p. (incl. bier, huiswijn, frisdrank en koffie/thee). Ook hier geniet je natuurlijk van je zelfbereide diner.

Image_3 (2)

BBQ workshop

Zelf aan de slag met de Rolls Royce onder de barbecues: de Oklahoma Joe. Onze chefs leren jou graag alles over barbecueën; hoe je het beste de temperatuur kunt beheersen, wanneer je weet wanneer de garing juist is en veel meer. Na gedane arbeid moet al dat lekkers natuurlijk geproefd worden. Kosten bedragen € 59,- p.p. (exclusief dranken)

Image_3 (1)

Wild workshop

Word jij er al WILD van? Trommel snel 7 (of meer) vrienden, familieleden, buren, collega’s op en boek voor je groep een onvergetelijke WILD workshop. Je kunt je ook individueel inschrijven voor één van onze WILD masterclasses. De workshop start met een demo van de ontleding van de ree. Kosten bedragen € 59,- p.p. (exclusief dranken)

Kopie van _E9A4793

Lokaal workshop

Chef-kok Bjorn Massop staat bekend om zijn aandacht voor streekproducten, duurzaamheid, milieu en het ambacht van zijn vak. Als Chef van Lokaal voelt hij zich verantwoordelijk voor een bijdrage aan een betere wereld. Graag leert hij (of één van zijn ervaren collega’s) jullie de fijne kneepjes van het vak. Na deze workshop zet jij zelf een, geheel vegetarisch, groene ster diner op tafel! Kosten bedragen € 59,- p.p. (exclusief dranken)

Lebonvino20van66-pxqt83wh7zw18yrjiy9xsnynzh8ftcvl6n2h8gslfs

Kookworkshop

Ontdek je kooktalent bij LEV. by Mike én leef je uit. Onze kookstudio is dé plek om een avond te koken met vrienden of collega’s. In de hippe kookstudio kook je met de nieuwste technieken en uiteraard de mooiste producten!

Van het fileren van vis tot het trancheren van vlees, het plukken van kruiden tot het draaien van ijs.