Kookworkshops - Momentenmakers
19
page-template-default,page,page-id-19,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Kookworkshops

Kom koken bij de Villa

Heb jij iets te vieren of werken aan de teambuilding? Kom dan koken bij onze Villa! Onder begeleiding van één van onze koks koken jullie geheid de sterren van de hemel. Maak je keuze uit verschillende workshops waarbij we uiteraard zoveel mogelijk werken met duurzame, regionale en dagverse ingrediënten.

34984995_1792687104133624_5160604399592013824_o

BBQ workshop

Wie houdt er niet van barbecuen? Maar hoe krijg je de temperatuur juist, wanneer weet je dat je vlees gaar is en welke recepten zijn er allemaal? Wil jij voor eens en voor altijd af van het standaard barbecue pakket en wil jij je laten inspireren? Boek dan samen met vrienden, familie of collega’s een BBQ workshop.

Tijdens deze workshop gaan jullie zelf aan de slag met het bereiden van verschillende (heerlijke!) gerechten voor op de barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hasselback aardappels met chorizo, Beercan chicken of Zalm met Jack Daniels glaze. Onder het genot van een drankje bereiden jullie de lekkerste gerechten op de Oklahoma Joe (de Rolls Roys onder de barbecues).

 

*Alleen te boeken in groepen. 

Prijs €55,- p.p. (exclusief dranken)

JDL_1675

3-gangen diner

Kook samen met jouw favoriete tafelgasten, collega’s of familieleden 3 heerlijke gangen met uitsluitend seizoensgebonden producten uit eigen streek. Het leuke aan deze workshop is dat jullie in groepjes verdeeld worden en per groepje verantwoordelijk zijn voor één van de gangen.

 

Natuurlijk zijn onze chef’s aanwezig om jullie te voorzien van tips & tricks. Wanneer alle gerechten klaar zijn is het tijd om aan tafel te gaan en samen te genieten van de gerechten die jullie zojuist bereidt hebben. Wat er op het menu staat? Dat verschilt per seizoen.

 

*Alleen te boeken in groepen. 

Prijs €55,- p.p. (exclusief dranken)

image1 (1)

Masterclasses

Vier keer per jaar organiseren wij masterclasses in de kookstudio. Tijdens deze uitgebreide workshops leer je van onze chef’s de kneepjes van het vak. De volgende masterclasses staan ook dit jaar weer op het programma:

  • BBQ zondag
  • Wild!
  • Heel de Villa bakt
  • XMAS

Tijdens deze masterclasses nemen onze chef’s je mee in het proces, vertellen ze verhalen, delen ze kennis en ga jij natuurlijk naar huis met een van jouw creaties. Het leuke van de masterclasses is dat je je ook individueel kunt inschrijven. De data voor onze workshops staan op de website van Villa Ruimzicht.

 

*De masterclasses gaan door bij voldoende deelname.

Prijs €75,- p.p. (inclusief dranken)

Alle bovenstaande workshops kunnen als lunch of diner bereid worden! De prijzen zijn de kookworkshops zijn exclusief dranken, uiteraard kan er desgewenst een drankenarrangement, wijnarrangement of wijnproeverij bij toegevoegd worden. Feestelijk afsluiten met een na borrel of afterparty? De mogelijkheden zijn eindeloos.