LEV Foodbar - Momentenmakers
315
page-template-default,page,page-id-315,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

LEV Foodbar

LEV is het ruige broertje van Villa Ruimzicht en StrandLodge! Van woensdag t/m zondag van 11 uur ’s ochtends tot na middernacht heet LEV je van harte welkom.

LEV staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. LEV is eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, gaat voor kwaliteit, houdt van de Achterhoek, heeft lef en viert het leven. In LEV geeft Mike Vrijdag zijn signature aan de gerechten en is Marlon Natrop het gezicht van de FoodBar.

Voor koffie of thee met heerlijke patisserie, loungen & lunchen, een borrel tussendoor of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure, ongecompliceerde gerechtjes.

Shared dining, een walking dinner of je laten verrassen door onze chef’s? Het kan!
Door het formaat van onze gerechten zijn ze perfect om samen met jouw tafelgenoten te delen. Niet alleen zorgt dit voor een ontspannen sfeer, het is ook nog eens heel erg lekker. Wij overleggen graag samen met jou naar de mogelijkheden. Klik op onderstaande button of bel naar 0314-210005 en vraag naar Marlon.