Villa Ruimzicht - Momentenmakers
260
page-template-default,page,page-id-260,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Villa Ruimzicht

_7002001 (1)

Sprookjes bestaan

Zeg ja tegen Villa Ruimzicht voor een onvergetelijk huwelijksfeest

Je trouwt niet zomaar en dus ook niet zomaar ergens. Villa Ruimzicht biedt alles wat een trouwlocatie nodig heeft. Het monumentale pand is uniek gelegen in een arboretum met eeuwenoude bomen aan de rand van Doetinchem. De Villa is officieel benoemd tot ‘Huis der Gemeente’ wat inhoud dat zowel binnen als buiten jullie huwelijk voltrokken kan worden. Aansluitend de ceremonie zijn er talrijke mogelijkheden om een onvergetelijke dag ervan te maken. Voor de locatie bedragen de kosten van maandag t/m donderdag €500, vrijdag t/m zondag betaal je €750 voor de locatie.

Toast, Borrel & Bruidstaart

Bij een jawoord hoort natuurlijk een bubbel en bruidstaart. Door onze samenwerking met ’taartentopper’ Gaabs kunnen wij jullie bij de zoektocht naar de perfecte taart van dienst zijn. Na de felicitaties is het tijd voor een borrel. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er lekkere tafelhapjes op tafel staan zoals olijven, crostini’s, tapenaders en nootjes.

Diner 

Een bijzonder belangrijk onderdeel van het feest is het diner. Natuurlijk realiseren wij onszelf dat wensen hierin sterk uiteen kunnen lopen. Naast een drie- vier of vijf gangen menu serveren wij ook walking dinners en live cooking diners vanuit onze kookstudio. Bij mooi weer dekken wij de tafels buiten in het park ‘bertolli style’ met een italiaanse tafel of stoer Amerikaans met de ‘Oklahoma Joe’ barbeque.

Feestje!

S’avonds gaat natuurlijk het dak eraf! Swingen met goeie muziek en lekkere drankjes. Dit kan op basis van nacalculatie factureren maar ook in een drankenarrangement aanbieden. We serveren dan, gedurende een vooraf afgesproken tijdsduur drankjes uit het Hollands assortiment (wijn, bier, frisdrank en binnenlands gedistilleerde dranken). Muzikale invulling kan worden verzorgd door een band of een DJ! Uiteraard denken wij graag met jullie mee indien jullie op zoek zijn naar een specifieke aankleding of als jullie en bepaald thema aan je feest willen hangen, ook de culinaire invulling kan hierop aangepast worden! De mogelijkheden zijn eindeloos..

Slapen 

Na het feest rollend naar je kamer? Dat kan! De Villa heeft 42 themakamers waarin de historische sfeer is gecombineerd met eigentijds design. Voor de gasten van het feest geldt een speciaal feesttarief van €99 per kamer per nacht.

ALL-IN dag feest
Hoewel je jouw feest zo uitgebreid en luxe kan maken als je zelf wilt hebben wij ook een standaard ‘ALL-IN dag’ arrangement.

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Toast met bubbels
  • Bruidstaart
  • Borrel
  • Tafelhapjes
  • 3-gangen diner
  • Drank tijdens diner

€90,- per persoon 

Willen jullie liever in plaats van een 3-gangen menu een barbecue in ons park of een Achterhoekse tafel met allerlei lekkernijen uit onze streek? Dan dien je rekening te houden met een toeslag van €7,50 p.p.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: chantal@hotelvillaruimzicht.nl