Zomerfair 2018 - Momentenmakers
73
page-template-default,page,page-id-73,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Zomerfair 2018

Jaarlijks wordt de Achterhoekse Zomerfair georganiseerd in het park van Hotel Villa Ruimzicht. De Achterhoekse Zomerfair is hét lifestyle zomerevenement voor het hele gezin met de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle, auto’s, interieur, beauty, gadgets, tuin architectuur en nog meer.. 

Beleven

De Achterhoekse Zomerfair staat voor beleven, er loopt er een karikaturist rond die de mooiste sneltekeningen maakt, er zijn verschillende make-overs, live optredens , de muzikale omlijsting door DJ Roel Staarink. Een haute coutureshow van Monique Désar en niet te vergeten op meerdere momenten een fashion show met mode van de meest gerenommeerde modebedrijven uit de Achterhoek en omstreken.

Pagodedorp

Het park wordt omgetoverd tot een sfeervol pagodedorp waarbij de deelnemende bedrijven al het moois wat ze te bieden hebben aan je presenteren in mooie pagode tenten. Er is een horecaplein met een relaxte loungehoek om even lekker weg te dromen in het zomer zonnetje. Er valt van alles te zien, te horen en te proeven. Kortom een feest voor al je zintuigen.

Kidsclub

Voor de kinderen is er genoeg te beleven bij de Kids Club, zodat je zelf heerlijk en onbezorgd kunt genieten van al het moois en lekkers, want het Kids Club team houdt een oogje in het zeil.